"De waarde van werken met het Canvas zit voor mij in de gezamenlijke start: een gedeeld beeld van de opgave en alle issues en stakeholders die daarbij horen. Zo weet je waar je samen voor aan de lat staat ."

Masterclass Canvas Omgevingsmanagement - 1 dag

Het Canvas Omgevingsmanagement is een tool waarmee je razendsnel een eerste omgevingsanalyse maakt en de basis legt voor een effectieve stakeholderstrategie, samen met jouw collega’s. Maak kennis met de bouwstenen van het Canvas en leer hoe je zelf een canvassessie kunt begeleiden. Hiermee krijgt ieder omgevingsproces een vliegende start!

Het Canvas Omgevingsmanagement is geïnspireerd op het Business Canvas Model; een methodiek waarmee je middels een brainstormsessie een businessplan ontwikkelt dat op 1 A3-tje past. Voor het gemak hebben wij er een A0 poster van gemaakt, die je gratis kunt downloaden op onze website. Met het Canvas Omgevingsmanagement maak je razendsnel een eerste omgevingsanalyse en leg je de basis voor een effectieve stakeholderstrategie, samen met jouw collega’s.

In deze Masterclass maak je kennis met de principes en de bouwstenen van het Canvas en leer je zelf een canvassessie begeleiden. Zo zorg je ervoor dat ieder omgevingsproces een vliegende start krijgt, waarbij het hele team is betrokken.

Deze training wordt alleen incompany aangeboden. Neem contact op voor meer informatie en een offerte.
Contact