nl / en

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, over een training op maat, over SOM SET of over onze bibliotheek? Stel uw vraag via het contactformulier of per mail. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

 

 

Contactformulier

 

 

Adres

WesselinkVanZijst

Hoofdstraat 71
3971 KD Driebergen
030 – 691 38 89

Routebeschrijving

Vanaf de A12 Utrecht – Arnhem

Sla onderaan afrit 20 ‘Driebergen/Zeist’ af naar de N225 (richting Driebergen). Na ongeveer 800 meter, bevindt ons kantoor zich aan de linkerkant. U kunt het terrein op rijden en parkeren aan de rechterkant achter het kantoor.

Vanaf de A28 Amersfoort – Utrecht

Neem afrit 3 ‘Den Dolder/ Zeist-Oost’, en volg de borden Zeist. Op de eerste rotonde (op de Boulevard) neem de tweede afslag naar de Lindenlaan. Deze gaat na de tweede rotonde over in de Jagersingel waar u de bebouwde kom verlaat. Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting ‘Zeist/Arnhem’ via de Laan van Beek en Royen (N224). Aan het einde van deze weg slaat u linksaf naar de Driebergseweg. Na ongeveer 3,5 km bevindt ons kantoor zich aan de linkerkant van de weg. U kunt het terrein op rijden en parkeren aan de rechterkant achter het kantoor.

Vanuit Utrecht Centrum

Volg de N237/Biltsestraatweg richting Zeist. Deze weg vervolgen via de Utrechtseweg en later de Lageweg. Aan het eind van de Lageweg bij de stoplichten slaat u rechts af richting Arnhem/Driebergen. Na ongeveer 3,5 km bevindt ons kantoor zich aan de linkerkant van de weg. U kunt het terrein op rijden en parkeren aan de rechterkant achter het kantoor.

Met trein, taxi en bus

Reis vanaf NS station Driebergen-Zeist per taxi naar de Hoofdstraat (1.5 km) of met één van de twee buslijnen richting Driebergen. Lijn 50 rijdt naar halte Beukenstein. Vanuit daar loopt u in dezelfde richting nog 200 meter door om bij ons kantoor te komen op deze weg. Hoofdstraat 71 bevindt zich aan de linkerkant.