over de ACADEMIE

Wij durven met trots te stellen dat wij de beste trainingen Strategisch OmgevingsManagement bieden. Al onze trainers zijn omgevingsexperts, die zelf dagelijks de weerbarstige praktijk ervaren. In onze trainingen werken we met de eigen casussen van deelnemers en is er veel ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. We maken gebruik van filmpjes, games en simulaties, en deelnemers gaan vooral zelf aan de slag zodat het leereffect maximaal is.

Wij bieden zowel trainingen op open inschrijving als maatwerk in-company trainingen op alle niveaus, van junior professionals tot raad van bestuur. Ook een korte inleiding, inspiratiesessie of side-event op een conferentie behoort tot de mogelijkheden. Tot slot leveren wij bijdragen aan PAO-modules van verschillende universiteiten zoals Leiden, Amsterdam en Groningen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van onze deelnemers en onze trainers. Daarom hebben wij besloten alle trainingen tot en met maart 2021 in principe alleen online te geven.
Bekijk de trainingen