SOM Professional #8 succesvol afgerond

06 juni 2023
Op 13 april j.l. is de negende editie van SOM professional succesvol afgesloten door de 12 deelnemers. In een afsluitende sessie met hun eigen leidinggevenden en collega’s pitchten zij hun belangrijkste leerervaringen en hun plannen voor de komende periode. Inmiddels is editie 10 gestart en staat de werving voor editie 11 open op onze website.

SOM Professional is door WesselinkVanZijst ontwikkeld voor professionals die een actieve rol hebben bij multi-stakeholderprocessen. De negende editie van deze zesdaagse opleiding (met extra tussentijdse sessies voor gesprekstechniek, intervisie en onderhandelen) werd geleid door Hans van Zijst en Stefan Szepesi; meerdere collega’s verzorgden onderdelen van het programma en er waren vijf externe gastsprekers die vanuit hun eigen werkervaring aandacht besteden aan bijzondere onderwerpen. Met 12 gretige deelnemers uit overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties was er weer een diverse groep die veel met elkaar aan de slag ging en van elkaar leerde. In aanwezigheid van hun eigen leidinggevenden en collega’s ‘studeerden zij af’ met een korte pitch over hun ervaringen, leermomenten en verwachtingen voor de naaste toekomst.

De tiende editie is inmiddels van start gegaan met een nieuwe groep enthousiaste deelnemers. Wil je ook deze opleiding volgen, dan kan dat vanaf november 2023. Klik op deze link voor de praktische informatie en de aanmelding.

De opleiding van 2023-2024 is een blended learningtraject. Dit betekent dat we naast zes trainingsdagen op een centrale locatie in Nederland, ook online sessies verzorgen en de mogelijkheid bieden om op zelf gekozen momenten een toelichting te krijgen op de theorie via het online SOM Leerplatform.