Vacature Backoffice medewerker SOM Academie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: Backoffice medewerker voor onze SOM Academie (28-36 uur p/w).

Wil je deel uitmaken van een enthousiaste en groeiende groep die aan de slag is met de grote maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie en natuurontwikkeling? Wil je meehelpen aan het ontwikkelen van vernieuwende aanpakken voor omgevingsmanagement? Kom dan met ons kennismaken!

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit ervaren en gedreven adviseurs die de grote vraagstukken in Nederland verder willen brengen. Wij geven advies over het bij elkaar brengen van partijen met (soms) tegengestelde belangen bij grote en gevoelige projecten. We zijn als procesbegeleiders betrokken bij complexe onderhandelingen tussen veel partijen. In onze opdrachten staan belangen centraal en zoeken we naar evenwichtige oplossingen voor onze opdrachtgevers en de omgeving waarin zij opereren.

Door het publiceren van artikelen, internationale samenwerking, het delen van ervaringen en het ontwikkelen van tools ontwikkelen we de vakgebieden van omgevingsmanagement en onderhandelen. Ook benutten we onze ervaringen voor lesmateriaal. In onze SOM Academie leiden wij al 12 jaar professionals op in onze methode van Strategisch OmgevingsManagement (SOM) en Mutual Gains onderhandelen.

Wat ga je doen?
Als backoffice medewerker ben je onderdeel van het secretariaat van WesselinkVanZijst. Het secretariaat bestaat nu uit drie betrokken en enthousiaste parttimers die ondersteuning bieden aan de directie en de adviseurs in het bedrijf. De SOM Academie is de tak waarbinnen opleidingsprogramma’s worden aangeboden. Ons vakgebied groeit hard en daarmee is er steeds meer vraag naar SOM-inspiratiesessies, basistrainingen en opleidingen die verder verdiepen. Ook buiten Nederland is er inmiddels groeiende belangstelling voor de SOM-methode.

 • Je geeft samen met collega’s praktisch invulling aan het doorgroeien van de SOM Academie: van direct contact met individuele deelnemers, klanten en trainers tot het maken van offertes en het voorbereiden van trainingsmaterialen.
 • Je draagt bij aan het verder verhogen van de kwaliteit van onze trainingen en opleidingen; onder meer door middel van ons online SOM Leerplatform.
 • Jij wordt de drijvende en creatieve kracht achter onze externe communicatie, bijvoorbeeld op social media en de website; ook draag je eraan bij de interne communicatie tussen teamleden te versterken.
 • Je bent samen met je collega’s van het secretariaat aanspreekpunt voor dagelijkse kantooractiviteiten.

Wie ben je?
Je wilt graag bijdragen aan vraagstukken die ons allemaal aangaan. Je werkt graag samen en houdt van aanpakken.
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré maar geen vereiste.
 • Je bent een teamplayer, gastvrij, vriendelijk, creatief en hebt een dienstverlenende instelling.
 • Je wordt een visitekaartje van ons bedrijf.

Wat bieden we jou?
 • Een dynamische functie in een enthousiast en een gedreven team.
 • Een marktconform salaris.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract.
 • Bijdrage in pensioenkosten.
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • We spreken vaste werkdagen af maar kunnen daar flexibel mee omgaan.

Belangrijke informatie:
Aantal uren: 28-36 uur per week
Startdatum van deze functie: zo spoedig mogelijk; wij beoordelen sollicitaties direct na binnenkomst.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de functie of over WesselinkVanZijst, dan kun je contact opnemen met Janneke Eberson via 030 6913889.

Denk jij dat we bij elkaar passen, stuur dan jouw motivatiebrief en cv dan voor eind augustus naar info@wesselinkvanzijst.nl. Je hoeft niet te wachten tot eind augustus: wij beoordelen sollicitaties direct na binnenkomst.

Wij kijken ernaar uit kennis te maken!
Acquisitie door externe partijen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.