Vacature Adviseur en trainer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Adviseur en trainer

Wil je deel uitmaken van een enthousiaste en groeiende groep die aan de slag is met de grote maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie en natuurontwikkeling? Wil je meehelpen aan het ontwikkelen van vernieuwende aanpakken voor omgevingsmanagement? Kom dan met ons kennismaken!

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit ervaren en gedreven adviseurs die de grote vraagstukken in Nederland verder willen brengen. Wij geven advies over het bij elkaar brengen van partijen met (soms) tegengestelde belangen bij grote en gevoelige projecten. We zijn als procesbegeleiders betrokken bij complexe onderhandelingen. In onze opdrachten staan belangen centraal en zoeken we naar evenwichtige oplossingen voor onze opdrachtgevers en de omgeving waarin zij opereren.

Door het publiceren van artikelen, internationale samenwerking, het delen van ervaringen en het ontwikkelen van tools ontwikkelen we de vakgebieden van omgevingsmanagement en onderhandelen. Ook benutten we onze ervaringen voor lesmateriaal. In onze SOM Academie leiden wij al 12 jaar professionals op in onze methode van Strategisch OmgevingsManagement (SOM) en Mutual Gains onderhandelen.

Wat ga je doen?
Als adviseur werk je in een team met collega-adviseurs aan uitdagende maatschappelijke opgaven. Je werkt soms op de achtergrond, door het uitvoeren van een goede analyse of het adviseren over een strategie. Andere keren werk je zichtbaar als onafhankelijk procesbegeleider.

Je werkt bijvoorbeeld aan de energietransitie, uitdagingen met natuur, water en landbouw of de toekomst van luchtvaart. Soms in een team, soms zelfstandig maar altijd met een partner in de buurt. Je levert een belangrijke bijdrage aan processen waarin de belangen van verschillende partijen bij elkaar worden gebracht.

Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, van ministeries tot energiebedrijven en van natuur- en milieuorganisaties tot gemeentes. Ook werk je als co-trainer in de trainingen en masterclasses van onze SOM Academie.

Wie ben je?
Je bent professioneel en maatschappelijk geëngageerd: je wilt graag bijdragen aan vraagstukken die ons allemaal aangaan en hecht aan eerlijke en gedragen oplossingen voor moeilijke opgaven. Je werkt graag samen en kan goed voor groepen staan. Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en anderen te helpen.

Wij zoeken een collega die met ons verder wil bouwen aan een groeiende organisatie.

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
  • Je hebt een basis in project- en programmamangement of beleidsontwikkeling.
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding en bent je blijven ontwikkelen.
  • Vanwege groeiende interesse buiten Nederland is een goede beheersing in het Duits en/of Engels een pré.

Meer diversiteit is zeer belangrijk voor ons: we willen een afspiegeling van de
maatschappij zijn en richten de groei van ons team hierop in.

Nog geen ervaring als omgevingsmanager maar wel enthousiast? Wij leiden je graag op in onze eigen academie!

Wat bieden we jou?
  • Als dagelijkse werkomgeving bieden we een klein, groeiend en gedreven bureau, toonaangevend in ons vakgebied.
  • We bieden een prettige werksfeer, waarbinnen onderlinge verbinding, collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We helpen elkaar in opdrachten om tot de beste resultaten te komen.
  • We stimuleren je jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt daarbij je eigen richting bepalen. Er zijn opleidingsmogelijkheden binnen en buiten de organisatie.
  • We zijn betrokken bij ons werk maar hechten aan een goede werk-privé balans.
  • We bieden een competitief salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week en startdatum in overleg.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over de functie of over WesselinkVanZijst dan kun je contact opnemen met Janneke Eberson via 030-6913889.

Denk jij dat we bij elkaar passen, stuur jouw motivatiebrief en cv voor eind augustus naar
info@wesselinkvanzijst.nl. Je hoeft niet te wachten tot eind augustus: wij beoordelen sollicitaties direct na binnenkomst.

Wij kijken ernaar uit kennis te maken!

Acquisitie door externe partijen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.