"Wij hadden een meerdaagse leergang SOM geboekt, maar vanwege het Coronavirus konden we niet fysiek bij elkaar komen. WesselinkVanZijst heeft onze training binnen no-time digitaal gemaakt, zodat we toch verder konden. Zeer goede ervaring!"

Online trainingen (incompany)

Op afstand werken en leren hoort helemaal bij deze tijd. Met ons professionele online leerplatform verzorgen wij vanuit onze eigen studio online trainingen. Zowel basis- als verdiepingstrainingen, compleet met simulaties en opdrachten in groepsverband!

Online trainen vraagt een andere aanpak dan trainen in een conferentieoord. Allereerst moet het programma zijn afgestemd op de aandachtsspanne van de deelnemers. Een online training is daarom opgedeeld in kortere, interactieve blokken waarin de theorie wordt besproken en waarin simulaties worden gespeeld. Tussen de blokken werken deelnemers in kleinere groepen aan opdrachten, die daarna plenair worden besproken. De blokken worden, afhankelijk van de duur van de training, soms over meerdere dagen verdeeld.

Ook van de trainers vraagt het iets anders: vertrouwd zijn met de techniek, zorgen voor structuur en het stimuleren van interactie. Al onze trainers zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van ons online trainingsaanbod en het team heeft inmiddels veel ervaring opgedaan vanuit onze eigen studio in Driebergen.

Tot slot vraagt online trainen iets van de deelnemers. Het leren werken met online tools, de online interactie en het samenwerken in groepen zijn nu eenmaal anders dan dat je met elkaar in een ruimte zit. Daarom hebben wij gekozen voor een zeer gebruiksvriendelijk leerplatform, en is er bij de start van elke training aandacht voor zowel de techniek als voor de ‘discipline’ die nodig is voor een succesvolle training.

Er zijn veel mogelijkheden en wij gaan hierover graag met je in gesprek. Neem contact op met Janneke Eberson.