nl / en

Jeroen Medema

Adviseur Strategisch Omgevingsmanagement

Jeroen Medema is adviseur omgevingsmanagement. Hij heeft International Business en Strategic Management gestudeerd aan de Tilburg University. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt aan projecten voor onder andere de Nationale Politie, Rijkswaterstaat, NS en ProRail.

Als afgestudeerd bedrijfskundige en strateeg (BSc. International Business en MSc. Strategic Management in Tilburg) kijkt Jeroen het liefst naar organisaties en adviesvraagstukken in een breder perspectief. Hij is vooral geïnteresseerd in de interactie tussen partijen en de focus op de relatie tussen personen binnen organisaties.

Na zijn studie is Jeroen begonnen in een logistieke functie bij International Flavors and Fragrances. Daar leerde hij al snel het belang van lange termijn relaties en de positieve kant van geven. Omdat hij toch graag meer op projectmatige basis wilde werken, heeft hij daarna de overstap gemaakt naar Adviestalent, dochter van Twynstra Gudde.

Bij Adviestalent kwam Jeroen voor het eerst in contact met het SOM gedachtegoed. Hij werd al snel gegrepen door de Mutual Gains Approach (MGA) en de combinatie van stakeholder- en issuemanagement. Hij sloot zich aan bij het SOMSAM-gilde van Twynstra Gudde en schreef daar zijn eerste artikel over relaties bouwen en onderhouden. Daarnaast deed hij ervaring op in opdrachten voor onder andere Rijkswaterstaat, de Nationale Politie, NS en ProRail.

Sinds juli 2015 werkt Jeroen als Adviseur Omgevingsmanagement bij WesselinkVanZijst.