Webinar met William Ury

25 oktober 2021
Al ruim 4 decennia adviseert hij wereldwijd presidenten, generaals, rebellen, maatschappelijk leiders en het bedrijfsleven over het voorkomen, oplossen of transformeren van conflicten. Op donderdagavond 11 November is Ury virtueel in Nederland. Het webinar is gericht op iedereen in Nederland die professioneel of persoonlijk affiniteit heeft met de onderwerpen onderhandelen, mediation en conflicthantering. William Ury helpt mensen om betere onderhandelaars te worden. Ury is mede-oprichter van het Harvard Program on Negotiation en co-auteur van de bestseller in het onderhandelen, Getting To Yes.

Het webinar gaat in op 40 jaar Getting to Yes en onderhandelingswijsheden ontleend aan het Abraham Path. Christiane Amanpour, chief international anchor van CNN, beschrijft het Abraham Path als "een ongekend initiatief om barrières te slechten en communicatie tot stand te brengen in de meest verdeelde regio van de wereld".

De organisatie van het webinar is in handen van Stichting Abraham Path Initiative. WesselinkVanZijst is samen met 5 andere organisaties een van de partners. Deelnemers kunnen bij aanmelding een donatie doen aan het Abraham Path maar dat is niet verplicht. Ook heeft iedereen de mogelijkheid vooraf vragen door te geven die ze graag gesteld zien aan William. Klik voor aanmelding met donatie hier. De link voor aanmelding zonder donatie staat onderaan de pagina van stichting Abraham Path Initiative.