nl / en

Succesvolle training SOM bij Deltalinqs

In het drukke Rijnmondgebied, waar wonen, werken en recreëren naast elkaar bestaan, moet men tot een duurzame dialoog komen. Zeker in de omgang met de omgeving is gelijk hebben niet hetzelfde als gelijk krijgen. Voor het bevorderen van een goede relatie is het belangrijk dat bedrijven goed en zorgvuldig communiceren over hoe zij omgaan met risico ‘s en dat zij hun verantwoordelijkheid nemen voor een veilige woon- en werkomgeving. Daarbij is het belangrijk vooral te focussen op de gezamenlijke belangen. Standpunten innemen leidt vaak tot schijnbaar onoverbrugbare verschillen.

Om die reden heeft Deltalinqs ‘University’ ons samen met Havenbedrijf Rotterdam gevraagd op 5 april jl. de basistraining Strategisch OmgevingsManagement  te organiseren. Deltalinqs ‘University’ is een regionaal kennisnetwerk dat zich richt op het delen en vergroten van kennis over alle aspecten van veiligheid en milieu vanuit het besef dat de veiligheid van de bedrijven in mainport Rotterdam een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. 

De reacties na de training waren lovend: “Prima cursus, ook een goede stimulans om op een positieve manier met projecten en stakeholders om te gaan met veel handige tips en structuur om aan de slag te gaan”; “Goed verhaal en een prachtige door Deltalinqs geboden kans om met dit gedachtengoed kennis te maken”; “Erg leuke en nuttige training”.. De SOM-training werd door de vertegenwoordigers van o.a. Antea Group, Akzo, ECT, Emerald Kalama, EMO, ExxonMobil, Joulz, Shell, Uniper en VRR gewaardeerd met een 8,3.