SOM Professional 7 afgerond; editie 8 opengesteld voor aanmelding

24 mei 2022
Op 12 mei was de zesde en laatste dag van SOM Professional, editie 7. De elf deelnemers hebben zich de afgelopen maanden verder verdiept in de vele aspecten van de Mutual Gains Approach en
Strategisch OmgevingsManagement. Onder leiding van Hans van Zijst en Stefan Szepesi werkten zij aan uiteenlopende onderwerpen als het omgaan met spanning en macht, het instrumentarium van SOM, persoonlijk leiderschap, verankering van SOM in de organisatie, en de weerbarstige praktijk van de SOM strategie. Elke opleidingsdag was er een gastspreker, zoals Alex Sheerazi over issuemanagement bij de Noord-Zuidlijn, een virtuele wandeling in de natuur met Eric de Blok, en Chantal Suissa-Runne over verbinding maken in lastige situaties.

Naast de trainingsdagen waren er sessies met een actrice over het goede SOM-gesprek, en drie intervisiebijeenkomsten over de eigen casuïstiek van deelnemers. Na de digitale start vanwege Covid-19 beperkingen konden de laatste trainingsdagen gelukkig weer fysiek plaats vinden.

Heb je ook zin om jezelf verder te ontwikkelen in ons prachtige vakgebied? De aanmelding voor editie 8 van SOM Professional is inmiddels opengesteld. Deze nieuwe zesdaagse opleiding start in november 2022. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.