Nieuws: Stefan Szepesi op 1 oktober gestart bij WesselinkVanZijst

23 oktober 2020
Vanaf 1 oktober versterkt Stefan Szepesi het team van WesselinkVanZijst en is hij aan de slag gegaan als senior adviseur en trainer. Hij zal onze opdrachtgevers ondersteunen in complexe samenwerkings- en onderhandelingsuitdagingen en leiding geven aan de SOM Academie die de MGA/SOM-trainingen van WesselinkVanZijst aanbiedt. Stefan brengt zijn internationale ervaring en netwerk in om strategisch omgevingsmanagement en het Mutual Gains gedachtegoed ook over de grens te verspreiden.

Als onderhandelingsexpert trainde hij de afgelopen jaren ambtenaren, diplomaten en medewerkers van non-profits in Nederland en daarbuiten. Als adviseur is hij onder andere betrokken geweest bij interdepartementale samenwerking tussen ministeries en het verbeteren van de onderhandelingsvaardigheden van NGO’s en humanitaire organisaties.

Internationaal was Stefan actief bij de Wereldbank, de EU en de VN, voornamelijk in het Midden-Oosten. In 2012 kwam hij voor het eerst in aanraking met Harvard Onderhandelen en het Mutual Gains gedachtegoed. Als directeur leidde hij vijf jaar lang het Abraham Path Initiative, een initiatief dat tot doel heeft mensen wereldwijd te inspireren door middel van wandelen, gastvrijheid en verhalen vertellen. In die hoedanigheid wandelde en onderhandelde hij vele kilometers in het Midden-Oosten.