Nieuws: Nieuwe website WesselinkVanZijst gelanceerd: Win een boek

01 september 2020
Op 1 september is de nieuwe website van WesselinkVanZijst live gegaan. Met een nieuwe en frisse uitstraling en boordevol informatie over wie we zijn, wat we doen en wat we gedaan hebben. In samenwerking met het ontwikkelteam van Nijgh in Rotterdam hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om nieuwe inhoud te maken. We geven bijvoorbeeld meer aandacht aan de SOM Academie (ons opleidingsinstituut) en aan relevante literatuur voor omgevingsmanagers. De komende maanden komt daar nog meer content bij, maar we konden niet langer wachten met het lanceren, want we zijn er gewoonweg trots op.

Op de website kom je ook tekeningen en icoontjes tegen die we afgelopen jaar hebben ontwikkeld in samenwerking met Bureau voor Beeldzaken in Austerlitz. Deze ga je ook tegenkomen in onze trainingen en andere uitingen. We hopen dat je ze leuk vindt.

We zijn zeer geïnteresseerd in jouw feedback op de nieuwe website. Stuur een inhoudelijke reactie naar info@wesselinkvanzijst.nl! Onder de inzenders verloten we 3 exemplaren van het boek Canvas Omgevingsmanagement.