Negotiation & Public Service onderdeel van WesselinkVanZijst

10 februari 2022
Het internationaal georiënteerde netwerk Negotiation & Public Service (NPS) hoort sinds kort bij WesselinkVanZijst. NPS werd in 2019 opgericht door Stefan Szepesi en heeft tot doel om onderhandelingskennis en -vaardigheden bij overheden en non-profits te versterken.

Het groeiende netwerk bestaat momenteel uit 15 onderhandelingsexperts en trainers met seniore ervaring “aan tafel” in internationale betrekkingen. Het is daarmee een mooie aanvulling op het bestaande internationale netwerk van WesselinkVanZijst met klanten in o.a. Dubai, Singapore, Brussel en Londen.

In de afgelopen jaren verzorgde NPS trainingen voor diplomaten, medewerkers van internationale organisaties en leidinggevenden bij verschillende NGOs en gaf het advies aan een organisatie van humanitaire onderhandelaars in Genève. Naast basistrainingen in internationaal onderhandelen verzorgt NPS ook onderhandelingstrainingen op specifieke thema’s zoals klimaatverandering, handelsakkoorden, conflictsituaties en digitaal onderhandelen.