nl / en

Masterclass Verbindend Onderhandelen 28-30 augustus 2019 bij p2

Behoefte aan verdieping en inspiratie? Aan het einde van de zomervakantie kan dat weer met de masterclass Verbindend Onderhandelen bij p2.

Elk jaar verkennen we de randen van het vakgebied van MGA en procesmanagement. In 2019 staat het thema De theorie van de praktijk centraal. De praktijk is vaak weerbarstiger dan de theorie. Daarom delen Marja van Schie en Femke Vergeest als trainers hun ervaringen. Er staan drie onderwerpen centraal om ook ervaringen van deelnemers in mee te nemen en uit te diepen. Zo wordt de theorie samen verrijkt.

  • Handelen in het nu: wat is jouw rol als persoon in een onderhandeling? Hoe doe je het precies en wat helpt een onderhandeling verder? Fleur van Ravensbergen faciliteert dialoog in gewapende conflicten. Haar verhaal tijdens een diner pensant.
  • Beste alternatief zonder overeenkomst (BAZO; BATNA in het Engels). Waarom en wanneer kiest een partij hiervoor en wat kun je doen als een partij de onderhandelingstafel dreigt te verlaten?
  • Transparantie versus vertrouwelijkheid in een onderhandelingsproces. Hoe houd je de twee in balans in een wereld waar alles wordt gefilmd, getwitterd en meteen online staat? De wereld van journalisten en media verkennen met Maurits Groen.
  • On the spot: bezoek aan het veld, de Raamvallei. De mee- en tegenvallers van een P2 Verbindend Onderhandelen-proces.

Voor meer informatie: P2-website