Drie nieuwe collega's

12 december 2023
Nathalie de Groot versterkt sinds oktober ons secretariaat. Zij richt zich primair op de voorbereiding van in-company trainingen vanuit
de SOM Academie. Nathalie heeft een bedrijfskundige master Strategy & Organization.
Zij deed eerder vergelijkbaar werk voor een opleidingsinstituut voor psychologen. Het dagelijks bezig zijn met trainingen en ook nadenken over het verbeteren van werkprocessen geeft haar veel energie. Net als veel collega’s bij WesselinkVanZijst houdt zij van wandelen.

Amber Visch is sinds november werkzaam als junior adviseur. Zij studeerde
Muziekwetenschappen (BA) en Conflict Resolution and Governance (MSc) aan de UvA en deed voor haar afstudeerscriptie veldwerk in Nepal. Amber wordt gedreven door zowel creativiteit als nieuwsgierigheid. Zij wil mensen helpen door het bieden van creatieve en kritische oplossingen. Zij heeft een passie voor het faciliteren van dialogen en het verbreden van haar eigen begrip en kennis door altijd één stap verder te gaan. Zij verdeelt haar vrije tijd tussen sport, muziek en lekker eten.

Marinus Wisselink heeft recent een samenwerkingsovereenkomst met WesselinkVanZijst gesloten. Hij gaat zich als senior adviseur toeleggen op SOM-opdrachten in en voor de private sector. Zijn achtergrond als jurist en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zijn een welkome aanvulling op ons marktprofiel. Hij houdt van complexe opgaven binnen bedrijven en tussen bedrijven en hun omgeving. Hij ondersteunt directies, raden van commissarissen, ondernemingsraden en belangengroepen in hun gesprekken en hun onderhandelingen om te komen tot oplossingen die de problemen daadwerkelijk oplossen en iets laten voortbestaan.