MGA-event rond de uitreiking van de Frans Evers Award

10 mei 2021
Op maandag 7 juni organiseert het MGA-netwerk in samenwerking met Antea Group een digitale bijeenkomst onder de titel “MGA voor participatieve verduurzaming”. Na de succesvolle bijeenkomsten in Utrecht 2019 en Ede 2020 is dit het derde MGA-event in deze reeks. Vanaf 15.00 uur kun je workshops volgen waarin de rol van MGA in mondiale maatschappelijke vraagstukken zoals verduurzaming, klimaatverandering en de energietransitie centraal staan. Participatie is daarbij van groot belang. Aanmelding voor dit event kan hier.

Aan het einde van de middag wordt de eerste Frans Evers Award voor Mutual Gains in Nederland uitgereikt. Dat gebeurt live met een zeer beperkt aantal aanwezigen in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam en is digitaal te volgen. Een vakkundige jury heeft een aantal kandidaten genomineerd voor deze prijs, die mede mogelijk is gemaakt door P2 Project- en Procesmanagement, Antea Group en WesselinkVanZijst. Tijdens de uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs bestaat uit een bronzen beeld (zie foto) en een geldbedrag te besteden aan de ontwikkeling van het vakgebied van de toepassing van de Mutual Gains Approach.

Om 19.30 uur wordt het event afgerond met het laatste MGA webinar van dit voorjaar;
Patrick Field spreekt over het onderwerp “Resolving Land and Energy Conflicts”. Patrick is verbonden aan het Consensus Building Institute in Boston/Cambridge. Via bovenenoemde link kun je je ook voor dit webinar aanmelden.