Agenda

25 oktober 2021
De komende maanden is er weer het een en ander te doen in MGA/SOM-land. Zo zijn er verschillende webinars en starten er diverse trainingen..

Op 11 november spreekt William Ury in het webinar ‘
Negotiation Lessons from the Abraham Path’.
Het webinar gaat over onderhandelingsinzichten uit het project dat in het Midden-Oosten een culturele route in de voetsporen van Abraham nastreeft. En natuurlijk over 40 jaar Getting to Yes, nog altijd het meest verkochte boek wereldwijd over onderhandelen. Ury schreef het in 1981samen met Roger Fisher. Het webinar wordt georganiseerd door stichting Abraham Path Initiative in samenwerking met een aantal Nederlandse partners waaronder WesselinkVanZijst. Voertaal is Engels. Aanmelden voor deze webinar kan hier.

Op 15 november ’s avonds is het derde webinar van het MGA-netwerk van dit najaar. Hans van Zijst zal onder de titel ‘Bestuurders moeten besturen’ ingaan op zijn ervaringen met bestuurders in participatieprocessen en omgevingsmanagement. Aan de hand van enkele voorbeelden zal hij zijn licht laten schijnen over de vraag of bestuurders een noodzakelijk kwaad zijn of een gewone stakeholder met zijn eigen belangen, of allebei. Dit Nederlandstalig webinar start om 19.30u en is gratis. Verplichte aanmelding doe je hier.

Op 9 december start de zevende editie van SOM Professional, de zesdaagse vervolgopleiding van onze SOM Academie voor strategisch omgevingsmanagers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Op 27 januari 2022 start er weer een open Basistraining SOM, de driedaagse introductietraining van de SOM Academie voor aankomend strategisch omgevingsmanagers. Meer informatie of aanmelden kun je hier vinden.