Agenda

27 september 2022
Op donderdag 13 oktober 2022 zijn we natuurlijk weer van de partij tijdens de elfde Landelijke OmgevingsManagementDag (LOMD 2022).
Marc Wesselink verzorgt een masterclass onder de titel “Weerstand waardevol maken! Nieuw handelingsperspectief voor de omgevingsprofessional!”. Onze opgaven worden steeds ingewikkelder. Stakeholders verknopen opgaven met elkaar, opdrachtgevers houden het graag overzichtelijk. De weerstand neemt toe, maar hoe ga je daar mee om? Omarm de complexiteit. Het is gewoon ingewikkelder aan het worden, maar dat kunnen we aan! In zijn nieuwe “Handboek Strategisch OmgevingsManagement 2.0” verrijkt Marc Wesselink het handelingsperspectief van de omgevingsprofessional om de weerstand om te kunnen buigen naar betere oplossingen. Ben je op de LOMD? Check dan op tijd in bij deze masterclass. Klik hier voor meer informatie.

Op 9 maart 2023 is er bij WesselinkVanZijst weer plaats in de Basistraining SOM, die is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij complexe vraagstukken met veel stakeholders. Ben je projectleider, omgevingsmanager, wijk- of gebiedsregisseur, communicatieadviseur of beleidsmedewerker? Dan biedt deze training je vaardigheden om een effectieve bijdrage te leveren aan de omgevingsvraagstukken van jouw organisatie. De opleidingsdagen zijn 9 en 10 maart en de derde dag is op 20 april. De edities van deze populaire training dit najaar en begin 2023 zijn inmiddels volgeboekt. Aanmelden kan hier.

In het voorjaar 2023 start een nieuwe editie van SOM Professional. We zijn gewend deze training eenmaal per jaar aan te bieden maar vanwege de grote belangstelling komt er een extra editie. Hou onze website in de gaten voor de nieuwe data die binnenkort bekend worden gemaakt.