nl / en

Trainingen

WesselinkVanZijst wil het belangenmanagement in Nederland verder professionaliseren. Dat doen we dagelijks door organisaties te adviseren over complexe multistakeholder vraagstukken en door het  continu ontwikkelen van het SOM-gedachtegoed. Onze kennis en ervaring zetten we daarnaast ook in voor onze trainingen. Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod.

Wij bieden trainingen met een open inschrijving, waarbij u samen leert en werkt met deelnemers uit andere organisaties en met vaak andere rollen. En wij bieden incompany trainingen, die speciaal voor uw organisatie en uw medewerkers op maat worden gemaakt, van junior professionals tot Raad van Bestuur.

Ook een korte inleiding, inspiratiesessie of side-event op een conferentie behoort tot de mogelijkheden.

Tot slot leveren wij bijdragen aan PAO-modules van verschillende universiteiten zoals Leiden, Amsterdam en Groningen.


Basistraining SOM en MGA

Deze driedagse training is onmisbaar als u zelf aan de slag wilt met Strategisch OmgevingsManagement. U leert wat de Mutual Gains Approach voor uw werk betekent en gaat aan de slag met de stappen uit het SOM-model.

Lees meer

Masterclass Canvas omgevingsmanagement

Met het Canvas Omgevingsmanagement zorgt u dat ieder omgevingsproces een vliegende start krijgt. Wilt u leren zelf een canvassessie te gebeleiden? Doe dan mee aan deze masterclass!

Lees meer

SOM Professional

Verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van complexe trajecten? Als Public Affairs Manager of vanuit een andere rol verantwoordelijk voor de strategische belangenbehartiging van uw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving? Of het omgevings- en belangenmanagement in uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan is de 9-daagse opleiding SOM Professional iets voor u!

Lees meer

SOM Leiderschap

Deze 12-daagse opleiding is bedoeld voor managers en professionals die het omgevingsbewustzijn van zich zelf en van hun organisatie willen versterken en hun leiderschap in dit terrein verder wil professionaliseren.

Lees meer

Leergang SOM voor Rentmeesters

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters ontwikkelen wij een meerdaagse training Strategisch OmgevingsManagement, speciaal gericht op de dagelijkse praktijk van de rentmeester.

Lees meer

Incompany trainingen op maat

Heeft u een eigen groep met een opleidingsbehoefte en overweegt u een in-company training? Onze opleidingen kunnen uiteraard op maat worden aangeboden, toegesneden op uw wensen.

Lees meer

Coaching en intervisie

WesselinkVanZijst coacht project- en omgevingsmanagers in Mutual Gains Approach en Strategisch OmgevingsManagement ‘on the job‘. Na het volgen van een training bestaat bij opdrachtgevers vaak de behoefte om in hun eigen praktijk te kunnen terugvallen op ondersteuning vanuit de trainers.

Lees meer

Trainingen worden uiteraard op maat aangeboden, toegesneden op uw wensen. Aarzelt u niet om contact op te nemen met ons kantoor om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.