nl / en

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, over een training op maat, over SOM SET of over onze bibliotheek, hier vindt u onze contactgegevens. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

U kunt met het contactformulier een vraag stellen of per mail.

Contactformulier

Adres

Wesselink van Zijst

Jufferstraat 3a,
3701 AD Zeist

Routebeschrijving

Vanaf de A12 Utrecht – Arnheminklappen
Sla onderaan afrit 20 ‘Driebergen/Zeist’ linksaf naar de N225 (richting Zeist). Na ongeveer 3 km, rechtsaf naar de N224 (richting Woudenberg) en direct linksaf de P-garage Figi in. Verlaat na het parkeren de garage aan de andere kant en u staat op de Jufferstraat. Nummer 3a is schuin rechts aan de overkant.
Vanaf de A28 Amersfoort – Utrechtinklappen
Neem afrit 3 ‘Den Dolder/ Zeist-Oost’, richting Zeist. Op de eerste rotonde (op de Boulevard) neem de tweede afslag naar de Lindenlaan. Deze gaat na de tweede rotonde over in de Jagersingel waar u de bebouwde kom verlaat. Bij de eerst- volgende verkeerslichten rechtsaf richting ‘Zeist/Arnhem’ via de Laan van Beek en Royen (N224). Bijna aan het eind rechtsaf de P-garage Figi inrijden. Verlaat na het parkeren de garage aan de andere kant en u staat op de Jufferstraat. Nummer 3a is schuin rechts aan de overkant.
Vanuit Utrecht Centruminklappen
Volg de N237/Biltsestraatweg richting Zeist. Ter hoogte van Slot Zeist op de Lageweg links afslaan naar Het Rond. Na 240 meter rechts afslaan naar de Jufferstraat. Parkeren in de P-garage Figi. Verlaat na het parkeren de garage langs dezelfde route en u staat weer op de Jufferstraat. Nummer 3a is schuin rechts aan de overkant.
Met trein, taxi en businklappen
Reis vanaf NS station Driebergen-Zeist per taxi naar de Jufferstraat of met één van de vier buslijnen richting Zeist. Lijn 56 en lijn 83 rijdt naar halte Hogeweg. Loop een stukje terug tot de Nooitgedacht en sla rechtsaf. Helemaal uit lopen en aan het einde links de Jufferstraat in. Buslijn 50 en 71 rijdt naar halte Het Rond/1e Dorpsstraat. Vanaf de halte Het Rond een stukje teruglopen naar hotel Figi, daar linksaf en dan de eerste straat rechts: de Jufferstraat. U vindt nummer 3A na twee zijwegen aan de linkerkant van de straat.